Τηλ.::
Κίνα σγουρά μαλλιά ανθρώπινη περούκες κατασκευαστής
Ellawig companys

Φέρνουμε εξαιρετικά το μαλακό, υψηλός - προϊόντα ποιοτικών ανθρώπινα μαλλιών σε σας.

Αρχική Σελίδα

Ellawig companys

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Ellawig companys Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Ellawig companys Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Ellawig companys Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Ellawig companys Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Ellawig companys Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Ellawig companys

ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ

Το Ladyshairextensions.com είναι μια επαγγελματική επιχείρηση, ειδικευμένη να αναπτυχθεί, κατασκευαστικός και διανέμοντας σε μια μεγάλη σειρά των πραγματικών ανθρώπινα μαλλιών τα προϊόντα, όπως οι πλήρεις περούκες δαντελλών, δένουν τις μπροστινές περούκες, τις glueless περούκες, τις τοπ περούκες μεταξιού, τις περατώσεις βάσεων μεταξιού, τα frontals και τις κρόκες μηχανών, επεκτάσεις τρίχας. Στην επιχείρησή μας, αφιερώνουμε για να παραγάγουμε και να προσφέρουμε τα προϊόντα ποιοτικών ανθρώπινα μαλλιών υψηλών σημείων στους πελάτες παγκοσμίως. Όντας στη βιομηχανία τρίχας για πολλά χρόνια, Ellawig αξιοποιεί συντριπτικό στη νέα ανάπτυξη προϊόντος, τη νέα καινοτομία tecnology, την υψηλές σταθερότητα προϊόντων και την αξιοπιστία, ακόμη και αξία προϊόντων. Δεσμεύουμε να καθιερώσουμε μια μακροπρόθεσμη σχέση με τους συνεργάτες και να μεγαλώσουμε από κοινού.


ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα διάφορα ανθρώπινα μαλλιά, τα εξαρτήματα τρίχας, τις συνθετικές τρίχες και τις συνθετικές περούκες. Επιπλέον, μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με τα δείγματα του πελάτη, τέντωμα προϊόντων σε τα διαφορετικά υλικά, τα χρώματα, τους τύπους, το μήκος και βάρος.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
 Με την αρχή «της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ», μπορούμε να παρέχουμε υψηλό - ποιότητα, οι λογικότερες και ανταγωνιστικές τιμές (πολύ φτηνές), έγκαιρη παράδοση, διακριτική υπηρεσία και αποκλειστικά σχέδια.

 

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΡΙΧΑΣ
Ανθρώπινα μαλλιά: grad Α, βαθμός Β, βαθμός Γ


Συνθετική τρίχα: συνθετική τρίχα, συνθετική περούκα, όπως: Ιαπωνικά υλικά/κορεατικά υλικά/κινεζικά υλικά και άλλο.

 

ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ
Είμαστε εύκαμπτοι στην ελάχιστη ποσότητα διαταγής.

 

 

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Μπορούμε να δεχτούμε τα είδη τρόπων πληρωμής, όπως η Western Union, T/T, Paypal

  

 

ΜΕΓΑΛΏΣΤΕ ΑΠΌ ΚΟΙΝΟΎ!

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Ellawig

Αριθμός Υπαλλήλων : 200~300

Ιδρύθηκε Έτος : 2003

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Τα κύρια προϊόντα μας περιλαμβάνουν τα διάφορα ανθρώπινα μαλλιά, τα εξαρτήματα τρίχας, τις συνθετικές τρίχες και τις συνθετικές περούκες. Επιπλέον, μπορούμε να παραγάγουμε σύμφωνα με τα δείγματα του πελάτη, τέντωμα προϊόντων σε τα διαφορετικά υλικά, τα χρώματα, τους τύπους, το μήκος και βάρος.

 

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ
Με την αρχή «της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ», μπορούμε να παρέχουμε υψηλό - ποιότητα, οι λογικότερες και ανταγωνιστικές τιμές (πολύ φτηνές), έγκαιρη παράδοση, διακριτική υπηρεσία και αποκλειστικά σχέδια.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Οι υπηρεσίες μας
 
Μια υπηρεσία δειγμάτων
μπορούμε να παρέχουμε τη διαταγή δειγμάτων για σας
Εξυπηρέτηση πελατών Β
δεχόμαστε την τρίχα προϊόντων OEM.can με το εμπορικό σήμα και την ετικέτα σας.
Pre-sale Γ υπηρεσία
θα απαντήσουμε σε όλα για σας εγκαίρως, να δοκιμάσουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε την ανάγκη σας.
Υπηρεσία -πώλησης Δ
θα συσκευάσουμε την τρίχα προσεκτικά και θα πάρουμε τις εικόνες προτού να ακολουθήσουν sending.and τη μεταφορά τοποθετούν για σας.
Υπηρεσία μεταπώλησης Ε
Ακόμη και λάβατε τα προϊόντα μας, μπορείτε επίσης να πάρετε τη βοήθειά μας με την καρδιά 100%. θα σας διδάξουμε πώς να φορέσουμε και να διατηρήσουμε την τρίχα για να το κρατήσουμε περισσότερο. Μπορείτε να μας ρωτήσετε όταν έχετε τις ερωτήσεις ανά πάσα στιγμή.

 

1. Η κατηγορία προϊόντων μας που καλύπτει τη βραζιλιάνα τρίχα, την περουβιανή τρίχα, τη μαλαισιανή τρίχα, την ινδική τρίχα, την τρίχα Eurupean, την καμποτζιανή τρίχα, κ.λπ.

2. Διάφορα δημοφιλή hairstyles διαθέσιμα, όπως το κύμα σωμάτων, φυσική ευθεία, βαθιά σγουρή, kinky μπούκλα, χαλαρό κύμα, ιταλική μπούκλα, σπειροειδής μπούκλα και Γερμανή στρατιώτισσα μπούκλα κ.λπ. afro. Και εμείς focuse στις απαιτήσεις πελατών για τα σχέδια τρίχας ότι προσφέρουμε το cOem και την υπηρεσία ODM.

3. Πλεονέκτημα: Ευρέως η σειρά των προϊόντων τρίχας, όπως την ύφανση τρίχας, κρόκη τρίχας, επέκταση τρίχας κερατινών, πλήρεις περούκες δαντελλών, μισή περούκα δαντελλών, δένει μη την περούκα, η μηχανή έκανε την περούκα, η guleless περούκα, η περάτωση δαντελλών, η μετάξι-βασισμένη περάτωση, το φυσικό χρώμα κ.λπ. και το βαμμένο διαφορετικό χρώμα είναι διαθέσιμες.

4. Ποιότητα: Ακριβές σύστημα ποιοτικών διαχείρισης και επίβλεψης.

5. Τιμή: Έχουμε το εργοστάσιό μας, και όλα τα προϊόντα είναι τιμή εργοστασίων, κανένα πρόσθετο κόστος.

6. Λιανικός, χονδρικός, cOem, και υπηρεσία ODM παρεχόμενη.

7. Επαγγελματικές εργοστάσιο και ομάδα πωλήσεων με μια μεγάλη αποθήκη εμπορευμάτων με περίπου 5000 χιλιόγραμμα ανθρώπινα μαλλιών στο απόθεμα.

 

Προϊόντα:

 

Πολλοί διαφορετικός τύπος, διαφορετική σύσταση, διαφορετικό μέγεθος στο μεγάλο απόθεμα, μπορούν επίσης να προσαρμοστούν.

 

 

Συσκευασία:

 

Συσκευασμένος σε μεγάλη ποσότητα

Συσκευασμένος με την τσάντα PVC

Συσκευασμένος με την τσάντα PVC και την κάρτα εγγράφου

Αγαθά πακέτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, που συσκευάζονται με το εμπορικό σήμα και το λογότυπό σας εάν θέλετε

 

Ομάδα επιχείρησης

Μετά από 13 έτη ανάπτυξης, έχουμε μια πλήρη πριν από-πώληση και μετά από την ομάδα πώλησης για να σας κάνουμε να έχετε μια ευχάριστη εμπειρία αγοράς.

Τα περισσότερα από τα μέλη ομάδας είναι νέα και ενεργητικά κορίτσια που είναι καλά να ντύσουν επάνω οι ίδιοι και τον προσδιορισμό των μορφών τρίχας τους έτσι ώστε μπορούν να δώσουν τις επαγγελματικές συμβουλές για τις οποίες η τρίχα είναι κατάλληλη για σας.

Μετά από να αγοράσει, η μετέπειτα ομάδα πώλησής μας θα σας ακολουθήσει για την ποιότητα και τη χρήση της τρίχας μας για να σας κρατήσει ως Θεό!

Ellawig companys
Δωμάτιο 501, μονάδα 6, που χτίζει 20, βόρεια πάροδος, αγορά ανατολικών λουλουδιών, Πεκίνο
Τηλ.::86-010-15399918960-11
Mobile Site Privacy Policy | Κίνα καλός ποιότητας σγουρά μαλλιά ανθρώπινη περούκες προμηθευτής. © 2016 - 2022 ladyshairextensions.com. All Rights Reserved.